Amsterdam,
24
september
2014
|
14:00
Europe/Amsterdam

Nederlands/Pools Holiday Park Kownaty haalt Maya de Bij binnen

Samenvatting

Het Nederlands/Poolse Holiday Park Kownaty, een initiatief van Momentum Capital, heeft een contract getekend met Plopsa, onderdeel van de Studio 100 groep, voor het gebruik van de pretparklicentie van Maya de Bij. Maya de Bij zal de centrale figuur zijn voor het in- en outdoor themapark in Polen, genaamd Mayaland. Het is de eerste stap in de ontwikkeling van het Poolse recreatiegebied Holiday Park Kownaty. Tegelijkertijd wordt er met exploitanten van golfbanen, vakantiewoningen en hotels gesproken over verdere participatie in vakantiedomein Holiday Park Kownaty, dat een totale omvang heeft van 207 hectare.

Daniel Heinst
Ik ben ervan overtuigd dat wij met Maya de Bij een wereldmerk hebben kunnen binnenhalen, wat voor een fantastische start van Holiday Park Kownaty zal zorgen.
Daniel Heinst

Daniel Heinst, CEO van Holiday Park Kownaty: “Ik ben ervan overtuigd dat wij met Maya de Bij een wereldmerk hebben kunnen binnenhalen, wat voor een fantastische start van Holiday Park Kownaty zal zorgen. Maya de Bij is een tijdloos karakter, geliefd door jong en oud. De avonturen van de vrolijke bij worden door Studio 100 op een geweldige manier bij de kinderen en hun ouders gebracht via de serie op televisie en via de gloednieuwe film in bioscopen. Mayaland zal de wereld van Maya de Bij nog een stapje dichterbij brengen.”

Steve Van den Kerkhof, CEO Plopsa groep: “Het nieuwe themapark zal kinderen en hun ouders de kans geven om zelf de wereld van Maya te ontdekken en samen met haar onvergetelijke avonturen te beleven, naar voorbeeld van de Maya-zones in de Plopsa-themaparken.”

Mayaland wordt een uniek project voor de hele regio tussen Berlijn en Poznan. Het is tevens het eerste échte themapark van Polen.

Steve Van den Kerkhof
Het nieuwe themapark zal kinderen en hun ouders de kans geven om zelf de wereld van Maya te ontdekken
Steve Van den Kerkhof