Amsterdam,
06
augustus
2014
|
10:00
Europe/Amsterdam

Momentum Capital hoofdsponsor 3e Westfriesch Open

Samenvatting

Momentum Capital is trotse hoofdsponsor van het 3e Westfriesch Open. Dit toernooi vindt zondag 31 augustus plaats op de baan van Golf- en Countryclub Regthuys in Winkel (Noord-Holland). Het toernooi wordt gespeeld over 18 holes en in twee spelvormen: het zogenoemde Strokeplay en Stableford.

In 2012 lanceerden Hans Slenters en wijlen Peter Middelbeek het Westfriesch Open. Het toernooi heeft veel potentie om uit te groeien tot regionaal fenomeen. Met het Westfriesch Open beschikt West-Friesland nu over een eigen golftoernooi. Daarnaast is de opzet professioneel en heeft het deelnemersveld een grote reikwijdte.Westfriesch Open

Het is voor het tweede jaar op rij dat Momentum Capital, met Martijn van Rheenen als CEO, hoofdsponsor is van dit toernooi. Het jonge event kent een gelijkenis met de dienstverlening van Momentum Capital: inspelen op een concrete marktbehoefte en toekomstbestendigheid. Het evenement is aan het uitgroeien tot een belangrijk regionaal golftoernooi. Daar wil Momentum Capital graag aan bijdragen. 

 

Meer informatie over het Westfriesch Open